warta

Tanggal 6 Maret 2019, Shandong Limeng nganakake ceremory kanggo pabrik anyar. Mitra Limeng uga melu acara kasebut.

Kanggo nggedhekake produktivitas perusahaan lan ngasilake proyek liyane, Limeng Pharm nandur modal 1,2 yuta kilogram kanggo tuku lahan 10 hektar. Cabang pabrik anyar bakal dibangun lokakarya kanthi 4000 meter persegi. Lan bakal rampung sajrone 10 wulan.

Saiki, perusahaan Limeng duwe obat tradisional Cina, pasokan panganan, lokakarya produksi kosmetik, lokakarya instrumen medis, lokakarya susu lan lokakarya ekstraksi obat-obatan tradisional Tiongkok, lan kabeh wis lolos sertifikat lokakarya pemurnian satus ewu. Produk kita diekspor menyang Australia, USA, Puerto Rico lan negara lan wilayah liyane. Klebu ekstrak tanduran, permen permen karet, masker rai lan disinfektan tanpa tangan lan liya-liyane.

Sawise pabrik anyar bakal dibukak, proyek permen karet bakal ditambah dadi patang lini produksi ing lokakarya suplemen panganan. Ing lokakarya instrumen Medis, wilayah kasebut bakal ditambahi dadi 5000 meter persegi lan ditambah dadi 10 lini produksi kanggo ngasilake topeng rai medis lan topeng rai bedah medis. Produktivitas saben dina bakal 2 yuta. Tabung sampling sing bisa digunakake virus uga diprodhuksi ing bengkel kita.

Limeng Pharm's uga kerja sama karo SGS, Bsi Uk lan agensi uji coba pihak katelu liyane sing misuwur internasional kanggo negesake sistem manajemen kesehatan, sertifikasi CE lan liya-liyane kanggo njamin kualitas produk ing luar negeri.

Perusahaan nyengkuyung konsep manajemen perusahaan "Nguripake Kualitas, Ngembangake Kredit, Berorientasi Teknologi, Bathi Manajemen". Kanthi ketat ngetrapake undang-undang lan peraturan hukum sing relevan kanggo nindakake produksi lan manajemen, ngenalake mode manajemen lanjutan kanthi efektif nggabungake teknologi, produksi, pasar menyang perusahaan, lan entuk asil sing signifikan, sing dadi landasan sing kuat kanggo pengembangan perusahaan menyang level anyar liyane lan nggawe abad sing apik.


Wektu kiriman: Okt-10-2020