banner
banner1
banner2
Limeng

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Perusahaan Farmasi Shandong Limeng didegake ing taun 1993, saiki wis duwe obat tradisional Cina, panganan perawatan kesehatan, lokakarya produksi kosmetik, lokakarya aparat medis lan instrumen, lokakarya pasokan sterilisasi lan lokakarya ekstraksi obat-obatan Tiongkok tradisional, lan kabeh wis kliwat sertifikat bengkel pemurnian satus ewu. Perusahaan kasebut mesthi ngetrapake konsep pangembangan orientasi teknologi tinggi, lan kerjasama industri-universitas-riset. Nduwe siji tim R&D profesional, tulang punggung teknis lan teknisi. Perusahaan ngupayakake ngembangake strategi merek, lan merek "Limeng" dianugerahi dadi Merek Dagang Terkenal Kota Jinan ing taun 2012.

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo produk liyane

Shandong Limeng Farmasi Co., Ltd.

INGKIR SAIKI
  • The company has always been adhering to the development concept of high-tech orientation, and industry-university-research cooperation.

    Konsep pangembangan

    Perusahaan kasebut mesthi ngetrapake konsep pangembangan orientasi teknologi tinggi, lan kerjasama industri-universitas-riset.

  • Qualified R&D engineer will be there for your consultation service and we will try our best to meet your requirements.

    Informasi R&D

    Insinyur R&D sing nduweni kualifikasi bakal ana ing kono kanggo layanan konsultasi lan kita bakal nyoba supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

  • Our solutions have national accreditation standards for experienced, premium quality items, affordable value...

    Produk kita

    Solusi kami duwe standar akreditasi nasional kanggo barang-barang sing berkualitas, premium, regane terjangkau ...

Informasi paling anyar

warta

Saiki perusahaan duwe bengkel aparat medis lan instrumen luwih saka 2.000 meter persegi, lokakarya panganan perawatan kesehatan standar 10.000 meter persegi, lan bentuk dosis kalebu kapsul, tablet, granula lan bubuk dll.

Shandong Limeng nganakake ceremory kanggo pabrik anyar

Tanggal 6 Maret 2019, Shandong Limeng nganakake ceremory kanggo pabrik anyar. Mitra Limeng uga melu acara kasebut. Kanggo nggedhekake produktivitas perusahaan lan ngasilake proyek liyane, Limeng Pharm nandur modal 1,2 yuta kilogram kanggo tuku lahan 10 hektar. Pabrik pabrik anyar ...

Verifikasi panganan

Tanggal 28 Juli 2020, departemen terkait Administrasi Pangan dan Narkoba Provinsi Shandong berwenang lembaga uji coba pihak katelu, SGS, wis mriksa sistem manajemen kualitas apotek Limeng, sing adhedhasar sistem manajemen HACCP internasional. Proyek suplemen panganan, dai ...

Perang epidemi bebarengan

Ing wengi Festival Musim Semi tradisional Tionghoa, COVID-19 nyebar banget. Epidemi kaya sing nyebabake kabeh wong wis nyebabake jutaan wong cilaka. Wiwit wabah kasebut, Shandong Limeng Farmasi Co., Ltd. wis ngupayakake kabeh kanggo ngasilake lan ...